Strong Enough

Het programma waarin ik jou via een online traject en coaching begeleid tot een vrouw die vol zelfvertrouwen “neen” zegt, dat meent en ook daadwerkelijk voelt.

Vrouwencoach Romina

Leer je eigen grenzen kennen, zetten en laat anderen ze respecteren. Raak af van die ‘disease to please’ en wees ongetemd je eigen magnifieke zelve.

“Jouw traject zorgde voor het nodige zelfvertrouwen om uit te voeren wat ik wilde”

Sanne

Klinkt dit herkenbaar?

 • Je durft luidop niet “neen” te zeggen, ook al schreeuwt alles in jou nog zo hard dat je iets niet wilt (doen).
 • Jouw “misschien” verandert (veel te) vaak in een “Ja!”
 • Het gevoel dat je geleefd wordt, in plaats van zelf te leven, is soms overweldigend.
 • Je ontdekt chaos in je leven die werd aangericht door (de acties van) anderen.
 • Je durft niet vragen waar je recht op hebt. 
 • Anderen die exact jouw traject afleggen krijgen meer. Meer loon, meer waardering, meer vrije tijd. Ze zijn erin geslaagd om meer te krijgen dan jij. 
 • Het gevoel dat het “nooit genoeg zal zijn” en dat iets “nooit af geraakt” maakt zich wel eens meester van jou.
 • Je hebt meer dan eens goesting om luid te roepen “Laat mij toch eens allemaal gerust!!!”

Als je tot hier hebt gelezen waarschijnlijk wel, en je bent niet de enige. Als één van de dingen, of meerdere, die ik opsomde jou bekend in de oren klinken, dan heb je last van ‘The disease to please’. Jij bent niet de enige. Het is iets waar veel vrouwen last van hebben, want we vervulden al zoveel rollen, van poetsvrouw tot boekhouder, van mama tot vriendin, en sinds de pandemie zijn daar alleen maar rollen bijgekomen, zoals schooljuffrouw en vaatwas-inlader (dat stopt echt nooit, hé?). Een mens zou voor minder verzuipen en jij bent daar geen uitzondering in.

Verander hoe dat loopt. Kies voor jezelf, zonder excuses en schuldgevoel. Geef evenveel aandacht en tijd aan jezelf, zoals je geeft aan anderen. Jij verdient die keuze. Jij bent het waard om te investeren in je eigen persoon en ontwikkeling. Zeg dat ik het u gezegd heb. 

Wat je zal doen:

 • De oorzaak van je vermoeidheid vinden en de rem zetten op wie of wat ervoor zorgt dat jij ‘s avonds in de zetel zit met het gemoed van een natte dweil.
 • Je eigen doelen kiezen en ervoor zorgen dat je die doelen behaalt zonder het mouw-getrek van anderen er bij te moeten nemen.
 • Eindelijk door dat schuldgevoel breken door de situatie te bekijken op een gezonde manier.
 • Praktische ondersteuning gebruiken om zo “Neen” te zeggen tegen slechte gewoontes die je saboteren.
 • Routines installeren waardoor je aandacht blijft bij wie jij bent, wat jij wilt en wat je wilt bereiken.

BONUS!

Schrijf je dit jaar nog in en claim je twee bonussen!

🎉 Gratis webinar twv 49 euro over Grenzen Zetten bij kinderen exclusief voor deelnemers van Strong Enough!

🎉 Gratis journal prompt om 2021 af te sluiten en vooruit te blikken op 2022 ter waarde van 29 euro. In pdf-formaat en Notion Template!

Het is tijd om voor jezelf te kiezen

Wat gebeurt er als je voor jezelf kiest?

🔥 Je zet jezelf op de eerste plaats en je zal merken dat dat niet egoïstisch is, integendeel. Omdat jij jezelf prioriteit geeft krijgen anderen de beste versie van jou. Een versie met energie die aanwezig wil zijn en dat ook uitstraalt. Iemand die is waar ze wil zijn omdat dat honderd procent haar keuze is.

🔥 Je begrijpt jezelf beter en beter. Je kent de kantjes van jezelf die wat afgevijld mogen worden en diegene die je moet aanscherpen. Doordat je die zelfkennis hebt blijf je makkelijker aan het roer staan, en, nog veel belangrijker: stuur je veel sneller bij wanneer je eens uit de bocht gaat. 

🔥 Je krijgt meer duidelijkheid en controle over wat jij kan en mag beslissen. Die ownership zorgt voor helderheid, waardoor je makkelijker beslissingen kan nemen en niet zo lang blijft hangen in “misschien”. Het zorgt voor daadkracht, waardoor de tegenwind die je vroeger kreeg, aanzienlijk vermindert. “Neen” wordt een standaard woord in jouw vocabulaire

Ik zou zeggen “iedereen heeft Romina’s traject nodig!”. Alle vrouwen, en mensen, die meer grip op hun leven willen. Als je het gevoel hebt dat je niet genoeg controle hebt dan is dit jouw ding. Als je niet genoeg “neen” zegt, of al buikpijn krijgt wanneer je net ja hebt gezegd, twijfel dan zeker niet en schrijf je in.”

Lotte

“De meerderheid van cursussen die ik aankocht zijn veel te groot en liggen hier onafgewerkt in de vergeethoek. Bij jou is dat niet. Je voelt meteen dat het haalbaar is. Dat gaf mij een ontzettend fijn gevoel.”

Hanne

Achter de schermen van het leerplatform

Zeker over geld

Strong Enough is niet zomaar uit de lucht gegrepen. Je zal zien dat ik spreek uit ervaring en dat ik dat vertaal naar hapklare info voor jou. Het is de ondersteuning die ik vrouwen geef en gaf, waarvan ik weet dat het werk, netjes gebundeld in één traject.

Module 1 – Ga aan de slag!

In deze module ga je aan de hand van verschillende opdrachten stilstaan bij wat jij echt wilt. We gaan de inhoud van je spreekwoordelijke kan bekijken, ze omdraaien, ermee schudden, het onderste eruit halen en dan kijken wat dat allemaal betekent. “Wat wil jij echt en hoe ga je dat bereiken?” is een simpele vraag, maar het antwoord daarop is natuurlijk zo hapklaar niet. Op het einde van deze module heb je je antwoord op die vragen en zal je klaar zijn voor een herstart.

Module 2 – Peptalk vol truthbombs!

Je bent omringd door duizend stemmen en meningen en vaak klinken die zo luid dat je gaat twijfelen aan jezelf en waar je voor staat. Er is bitter weinig tegengewicht voorhanden wanneer dat gebeurt. Daarom is deze module er. Het zijn korte video’s die over een bepaald onderwerp gaan en vol zitten van motivatie, zodat jij altijd een stem hebt die je eraan herinnert wat voor een geweldig mens jij bent en waar je prioriteiten liggen.

Module 3 – Praktische ondersteuning

Last, but not least: een arsenaal aan hulpmiddelen om jou te helpen. Copy/Paste antwoorden om “neen” te zeggen, een playlist die je het gevoel heeft dat je Wonderwoman bent (wat je ook bent!) of een how-to video die toont hoe je je gsm-gebruik beperkt: het zit allemaal in deze module en nog veel meer. Ik deel mijn eigen trucs en geef je een blik achter de schermen van mijn leven, zodat je ziet wat mij helpt en hoe het mij helpt. 

Bonusmodule voor de all-inclusive optie:

Daar vind je de opnames van de coaching-calls telkens voorzien van een geschreven document die in bullet-points de call samenvat.

Romina leerde mij dat vrouw zijn een sterkte is. Dat ik meer ben dan mijn huidskleur en dat ik mij niet moet klein maken, maar gehoord mag worden.”

Rebecca

Strong Enough – 349 euro

 

✔ 7 coaching-calls met yours truly en een groep andere vrouwen waar ik vragen beantwoord, advies en coaching geef

✔ Praktische ondersteuning op een online platform

✔ levenslange toegang op eigen tempo

✔ Tools, tips, templates, worksheets, video’s, …

✔ Ondersteuning bij vragen over de inhoud

✔ Toegang tot een privé Instagram-community

Strong Enough DIY – 149 euro

 

✔ Drie maanden toegang tot het online platform

✔ Tools, tips, templates, worksheets, video’s, …

 

“Ik raad andere vrouwen aan om die investering aan te gaan, ook als het moeilijk is om geld uit te geven aan jezelf. Het is het echt waard.”

Nathalie

Lees over de ervaring van andere vrouwen

Hanne

Ik had veel boosheid wanneer mensen mij iets vroegen. Maar mensen zijn vrij om mij iets te vragen, besef ik nu, het is aan mij om “neen” te zeggen. Ik heb nu meer power om dat duidelijker te verwoorden…”

LEES MEER>

Sanne

“Ik beslis nu sneller en durf ook meer. In september start ik met een opleiding. Dat had ik voor dit traject nooit gedurfd. Nu negeer ik zeer bewust het stemmetje die zegt dat ik dat niet zou kunnen.”

LEES MEER >

Lotte

“Nu heb ik drie weken verlof en het is dankzij Strong Enough dat ik voet bij stuk hou. Wanneer er situaties voorkomen waardoor ik vroeger toch had gewerkt doe ik dat nu niet. Er is geen schuldgevoel. Dat is echt een verademing.”

LEES MEER>

Nathalie

“Ik had niet verwacht dat ik zo open zou zijn in een groep van vrouwen. Je krijgt een gevoel van vertrouwen. Het zijn vrouwen die je niet kent, maar toch heb je er veel mee gemeen. Die calls gaven mij een vertrouwde plek…”

LEES MEER>

De deuren gaan dicht binnen

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Vrouwencoach Romina

Over Romina

Met meer dan vijftien jaar op de teller als coach en nog veel meer jaren als supporter van al wie vrouwelijk is, besliste ik begin 2020 om de twee te combineren en daar mijn job van te maken.

Empowered women
Empower women

Empowered women, empower women

Nog vragen? Neem hier een kijkje!

Voor wie is deze coaching?

Iedereen die zich hierdoor aangesproken voelt.

Wat heb ik nodig om het traject te volgen?

Een gsm, computer of tablet en een internetverbinding. 

Hoe werkt dat ondersteuningstraject?

Alles gebeurt via het internationaal ondersteunde Teachable platform. Dat werkt ontzettend intuïtief en wijst zichzelf uit. Eens je in de leeromgeving bent druk je op “start”, en dan op “volgende” tot je helemaal klaar bent. Links van het scherm kan je ook je vooruitgang volgen. 

Kan ik ook anoniem blijven als ik vragen wil stellen tijdens het traject?

Absoluut dat kan zonder enig probleem. Je stuurt je vragen in en dan behandel ik ze algemeen. Je kan perfect deelnemen aan alle coachingssessies zonder microfoon of camera als jij dat wenst. Ik respecteer jouw grenzen.

Kan ik van een DIY upgraden naar een All Inclusive?

Dat kan! Als je binnen de 24u nadat je toegang hebt tot het online traject mij een mailtje stuurt, dan kan je bijbetalen voor een upgrade.

Ik heb nog vragen. Waar kan ik die stellen?

Via het formulier op de contactpagina of een bericht op Instagram.