Er zit kracht in vrouw zijn

Als bedrijfdsleider van Vrouwencoach spendeer ik mijn dagen op verschillende manieren met telkens hetzelfde doel: vrouwen krachtiger maken en de wereld vrouwvriendelijker.

Er was een tijd dat ik manager was en in mijn job hoofdzakelijk met vrouwen samenwerkte. Al snel bleek dat ik het soort persoon ben die geniet van het beste in andere vrouwen naar boven halen.

Toen ik in-house coaching en trainingen gaf merkte ik op dat mensen luisterden naar wat ik vertelde. Echt luisterden. Het was ook duidelijk dat wat ik zei bleef hangen.

Die ervaringen werden de basis voor dit bedrijf.

Vrouwencoach Romina

Waarvoor kan je bij mij terecht?

Eén van mijn manieren om vrouwen te ondersteunen is via coaching. De maatschappij duwt ons graag in hokjes als vrouw, en die hokjes worden nog meer beperkt eens je kinderen hebt. Veel vrouwen hebben het lastig om zichzelf los te maken van wat verwacht wordt of van de stempels die ze (willens nillens) toebedeeld krijgen. Het gaat vaak over thema’s die eigen zijn aan onze vrouwelijkheid, zoals grenzen stellen of ambitieus zijn terwijl je ook moeder bent.

Wil je liever 1-on-1 coaching? Dat kan ook! Stuur mij een e-mail en dan spreken we verder af. 

Het is mijn doel dat vrouwen na mijn coachings luisteren naar zich zichzelf en de durf hebben om ook hun eigen schone zelve te zijn. Ik wil dat vrouwen terug hun eigen goesting gaan doen.

Ik heb ook de Vrouwencoach Masterclasses, waar ik mijn kennen en kunnen doorgeef in de vorm van trainings of vormingen. Er kan gekozen worden uit verschillende formules, met telkens dezelfde focus: anti-seksisme. Dankzij mijn persoonlijke werkervaring kan ik organisaties op een unieke manier bijstaan. Mijn carrière begon ooit als part-time verkoopster en ik beklom de ladder tot in het management. Mijn commercieel inzicht en diversiteit aan ervaringen zorgen ervoor dat mijn boodschap extra kracht krijgt, waardoor wat ik zeg meer impact heeft en lang blijft hangen. 

Er kan ook beroep gedaan worden op een vorming over de geschiedenis van het feminisme en vrouwen in België. Op een laagdrempelige manier neem ik iedereen mee doorheen onze eigen geschiedenis. Deze vorming is ook geschikt voor het secundair onderwijs. 

 

Aanbod coaching

Coaching

Coachingstraject

Via mijn coaching maken vrouw zich los van de labels die ze opgeplakt kregen. Ze kijken naar waar zij voor staan en gaan aan de slag om hun eigen pad te volgen.

Masterclasses

Spreker

Masterclasses

De Masterclasses zijn ontstaan op vraag van organisaties zelf. Eens ik meerdere aanvragen binnen kreeg heb ik formules ontwikkeld om zo organisaties training of vorming te geven.

Empowered women
Empower women

Empowered women, empower women
Vrouwencoach Romina

Spreker gezocht?

Zoek je een spreker voor je event? Aarzel niet en neem snel contact op zodat we de verdere details kunnen bespreken.

Sociaal zijn is mijn ding

Wil je nog meer info? Een meer gedetailleerd beeld van wie ik ben en waar ik zo allemaal voor sta? Dan kan je mij volgen op Instagram, LinkedIn of Facebook.

Tweewekelijks een dosis empowerment in je mailbox?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang iedere donderdag om de twee weken een flinke dosis empowerment rechtstreeks in je mailbox.

Geef een bijdrage aan Romina

Doneer €10

€10

Doneer €25

€25

Doneer €50

€50

Doneer via PayPal

Vrije bijdrage

Via PayPal