Er zit kracht in vrouw zijn

Als bedrijfdsleider van Vrouwencoach spendeer ik mijn dagen op verschillende manieren met telkens hetzelfde doel: vrouwen krachtiger maken en de wereld vrouwvriendelijker.

Er was een tijd dat ik manager was en in mijn job hoofdzakelijk met vrouwen samenwerkte. Al snel bleek dat ik het soort persoon ben die geniet van het beste in andere vrouwen naar boven halen. Dat werd de basis voor dit bedrijf.

Vrouwencoach Romina

Waarvoor kan je bij mij terecht?

Eén van mijn manieren om vrouwen te ondersteunen is via coaching. De maatschappij duwt ons graag in hokjes als vrouw, en die hokjes worden nog meer beperkt eens je kinderen hebt. Veel vrouwen hebben het lastig om zichzelf los te maken van wat verwacht wordt of van de stempels die ze (willens nillens) toebedeeld krijgen. Het gaat vaak over thema’s die eigen zijn aan onze vrouwelijkheid, zoals grenzen stellen of ambitieus zijn terwijl je ook moeder bent.

Het is mijn doel dat vrouwen na mijn coachings luisteren naar zich zichzelf en de durf hebben om ook hun eigen schone zelve te zijn. Ik wil dat vrouwen terug hun eigen goesting gaan doen.

Ik heb ook de Vrouwencoach Masterclasses, waar ik mijn kennen en kunnen doorgeef in de vorm van een webcursus. Die cursussen behandelen telkens een ander thema en hebben allemaal dezelfde gemene deler: vrouwen krachtiger maken. Mijn eerste Masterclass ‘Zeker Over Geld’ was een succes tijdens de eerste lancering. De deuren zijn terug open deze week, tot vrijdag 21 uur. Dan gaan ze onherroepelijk terug dicht. 

Het is mijn doel om vrouwen grip te laten krijgen op hun financiën. Of dat nu gaat over geld of administratie: ik wil dat ze er controle over hebben, want dat geeft kracht.

Aanbod coaching

Coaching

Coachingstraject

Via mijn coaching maken vrouw zich los van de labels die ze opgeplakt kregen. Ze kijken naar waar zij voor staan en gaan aan de slag om hun eigen pad te volgen.

Masterclasses

Masterclass

Zeker over geld

Deze Masterclass is er om vrouwen financieel krachtiger te maken door een bewustwording te creëren, het definiëren van doelen en het opstellen van een financieel plan.

Empowered women
Empower women

Empowered women, empower women
Vrouwencoach Romina

Spreker gezocht?

Zoek je een spreker voor je event? Aarzel niet en neem snel contact op zodat we de verdere details kunnen bespreken.

Sociaal zijn is mijn ding

Wil je nog meer info? Een meer gedetailleerd beeld van wie ik ben en waar ik zo allemaal voor sta? Dan kan je mij volgen op Instagram of Facebook.

Maandelijks een dosis empowerment in je mailbox?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang iedere laatste donderdag van de maand een flinke dosis empowerment rechtstreeks in je mailbox.

Geef een bijdrage aan Romina

Doneer €10

€10

Doneer €25

€25

Doneer €50

€50

Doneer via PayPal

Vrije bijdrage

Via PayPal